Modules

Home » Modules

Modules: de slimme uitbreiding voor jouw melders

Met een module kun je jouw melders slim uitbreiden en zo nog veiliger maken. Door de communicatie tussen de melders onderling en met andere apparaten mogelijk te maken, zorg je ervoor dat je direct wordt gewaarschuwd bij gevaarlijke situaties. Maar welke module kies je nu het beste?

Wi-safe 2 module

De FireAngel Wi-Safe 2-module staat bekend om zijn geavanceerde draadloze connectiviteit, waardoor het mogelijk is om verschillende melders met elkaar te verbinden in een naadloos netwerk. Hierdoor kun je de veiligheid in je huis op een efficiënte en betrouwbare manier verbeteren. Met de Wi-Safe 2-module blijf je altijd op de hoogte van de status van je melders en kun je snel reageren in geval van een noodsituatie..

Z-wave module

Met de Z-Wave-module van FireAngel kun je je brandpreventiesysteem naadloos integreren met een breed scala aan smart home-systemen, waaronder populaire platforms zoals Samsung SmartThings, Wink, Fibaro, Vera, en meer. Hierdoor kun je niet alleen je brandbeveiliging optimaliseren, maar ook andere slimme apparaten, zoals verlichting, thermostaten, en beveiligingssystemen, moeiteloos aansturen en beheren. Geniet van een gepersonaliseerde en geïntegreerde thuiservaring die perfect aansluit bij je levensstijl en behoeften.

Zigbee module

De Zigbee-module van FireAngel kan worden gekoppeld aan verschillende Zigbee-compatibele smart home-systemen, waaronder populaire platforms zoals Philips Hue, Amazon Echo Plus, Samsung SmartThings, en meer. Door deze koppeling kun je je brandpreventiesysteem eenvoudig integreren met andere slimme apparaten in je huis, waardoor je een naadloos geïntegreerde en slimme thuiservaring kunt creëren die aansluit bij jouw unieke behoeften en voorkeuren.

Kies de juiste module voor jouw situatie en maak jouw melders nog veiliger en slimmer.

Ga voor brandveilig!

Meer informatie? Offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Middelgronden 164, 1274BV Huizen