Draadloze brandveiligheid

Home » Draadloze brandveiligheid

~Uw brug naar slimme draadloze brandveiligheid~


Welkom in de toekomst van draadloze brandveiligheid met FireAngel’s geavanceerde Locatieschakelaar en Wi-Safe 2 Gateway. In deze nieuwe era van innovatie en gemak, staan uw veiligheid en gemoedsrust centraal. Het is de perfecte combinatie van precisie en connectiviteit, die uw leven eenvoudiger en veiliger maakt. In noodsituaties bent u er zeker van dat u direct op de hoogte wordt gebracht, terwijl valse alarmen tot een minimum worden beperkt.

Wi-Safe 2 Gateway: Verbinden voor Veiligheid

De FireAngel Wi-Safe 2 Gateway is het centrale zenuwstelsel van uw brandveiligheidssysteem. Deze slanke en krachtige hub verbindt al uw melders in één intelligent netwerk. Het zorgt ervoor dat wanneer een melder alarm slaat, uw hele systeem samenwerkt om u te beschermen. Met real-time meldingen naar uw smartphone, biedt de Gateway niet alleen veiligheid maar ook gemoedsrust, waar u ook bent.

Met de Wi-Safe 2 Gateway worden uw brandmelders, rookmelders en koolmonoxidemelders met elkaar verbonden in een intelligent netwerk. Dit betekent dat wanneer een melder een noodsituatie detecteert, de Gateway onmiddellijk actie onderneemt. Of het nu gaat om het activeren van alarmen, waarschuwen via uw smartphone of het oproepen van hulpdiensten, de Gateway staat paraat om levens te redden.

Locatieschakelaar: Precisie in Bescherming

De FireAngel Locatieschakelaar is uw persoonlijke brandwacht, die met u meedenkt. Deze slimme schakelaar werkt samen met uw brandmelders, rookmelders en koolmonoxidemelders om direct te bepalen waar gevaar dreigt. Als er een melding is, weet de Locatieschakelaar waar in uw huis het probleem zich bevindt. Hierdoor worden onnodige alarmen tot het verleden gerekend, terwijl de reactiesnelheid bij echte noodsituaties wordt gemaximaliseerd.

Met de draadloze locatie schakelaar beschik je over je eigen bedieningspaneel voor al je FireAngel gekoppelde melders. Met dit controle paneel test en pauzeer je eenvoudig alle rook-, hitte- en CO-melders in je pand, met slechts één druk op de knop.

Uw veiligheid, uw regie

Met de Locatieschakelaar en Wi-Safe 2 Gateway heeft u de controle. Het is de perfecte combinatie van precisie en connectiviteit, die uw leven eenvoudiger en veiliger maakt. In noodsituaties bent u er zeker van dat u direct op de hoogte wordt gebracht, terwijl valse alarmen tot een minimum worden beperkt.

De toekomst van draadloze brandveiligheid

FireAngel’s Locatieschakelaar en Wi-Safe 2 Gateway markeren een nieuwe mijlpaal in brandveiligheidstechnologie. Ze brengen uw veiligheid naar een hoger niveau en tillen uw gemoedsrust naar ongekende hoogten.

Bescherm uw thuis, bescherm uw dierbaren. Kies voor de Locatieschakelaar en Wi-Safe 2 Gateway van FireAngel, want uw veiligheid verdient de best mogelijke bescherming.

Modules

FireAngel biedt een uitgebreid assortiment aan brandveiligheidsoplossingen, waaronder de Wi-Safe 2, Z-Wave en Zigbee modules, die stuk voor stuk een belangrijke rol spelen in het creëren van een veilige en slimme thuisomgeving.

Brand kun je niet voorkomen, maar de preventie ervan heb je zelf in de hand.

Ga voor brandveilig!

Meer informatie? Offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Middelgronden 164, 1274BV Huizen