Combimelders

Home » Combimelders

Rookmelder FireAngel WSM-F-EU

~Veelzijdige bescherming in één apparaat~


Combimelders zijn krachtige alles-in-één brandveiligheidsapparaten die rook- en koolmonoxidedetectie combineren om uw huis of bedrijf te beschermen tegen twee dodelijke bedreigingen. Hier ontdekt u waarom combimelders een slimme keuze zijn voor uw brandveiligheid. Ideaal voor in de ruimte waar de Cv-ketel en wasmachine beide zich bevinden.

Hoe werkt een combimelder?

De melder maakt gebruik van twee afzonderlijke sensoren die onafhankelijk van elkaar werken. De melder geeft verschillende signalen af ​​voor rook en koolmonoxide, zodat u kunt herkennen welke dreiging er is. Beide signalen hebben een luidheid van minimaal 85 decibel om snel en duidelijk te alarmeren.

Een belangrijke functie van de melder is het detecteren van koolmonoxidegas, dat een gevaarlijk onzichtbaar gas is dat vrijkomt bij onvolledige verbranding van gas of hout. Koolmonoxidegas kan een gevaarlijke bedreiging vormen voor uw gezondheid en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen of zelfs de dood. Een combimelder zorgt ervoor dat u direct wordt gewaarschuwd in geval van koolmonoxidegas.

toxic cigarette smoke in dark room

Waarom zijn Combimelders Belangrijk?

  1. Comprehensive Safety: Combimelders bieden een allesomvattende beveiliging tegen zowel brand als koolmonoxide, waardoor u zich beschermd voelt in diverse situaties.
  2. Vroegtijdige Detectie: Door zowel rook als koolmonoxide te detecteren, kunnen combimelders u eerder waarschuwen dan afzonderlijke melders, wat van cruciaal belang is voor een snelle reactie.
  3. Gemak en Efficiëntie: Met één apparaat wordt uw brandveiligheid vereenvoudigd en geoptimaliseerd. Minder installatie- en onderhoudswerk voor maximale bescherming.

Dubbele bescherming, enkel doel: Uw veiligheid

In één woord, combimelders bieden gemoedsrust. Ze zijn ontworpen om u en uw dierbaren te beschermen tegen twee van de meest gevaarlijke brandgerelateerde bedreigingen. Wacht niet tot het te laat is; investeer vandaag nog in uw veiligheid met een betrouwbare combimelder. Uw leven en uw eigendommen verdienen de beste bescherming.

Ga voor brandveilig!

Meer informatie? Offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Middelgronden 164, 1274BV Huizen